AKTIVITETER HAM OG HENDE

SHEZONE

Hvor og hvornår foregår det?

SHEZONE er en forening for piger og kvinder. Som medlem af foreningen kan du gå til svømning, gymnastik eller andre aktiviteter tæt på Bispebjerg. Du kan se de mange forskellige hold på SHEZONES hjemmeside, hvor du også kan se, hvilke hold, der er plads på.

Beboerprojektet kan hjælpe dig med tilmelding 

Tilmeldingen til SHEZONES hold foregår først og fremmest gennem SHEZONES hjemmeside, hvor du skal betale med dit dankort. Hvis du bor på Bispebjerg og ikke har adgang til computer, eller hvis du ikke har et dankort, kan Beboerprojekt Bispebjerg hjælpe dig med tilmeldingen. Du kan ringe til os tirsdag eller torsdag mellem 16-18 på tlf.: 3832 1063 eller kigge forbi vores kontor på Møllerlodden 15 mellem klokken 10-15 alle hverdage. Så ser vi på det sammen.

Hvis du har spørgsmål til dit medlemsskab eller hold i SHEZONE, skal du kontakte SHEZONE direkte på info@noSpamshezone.dk 

BESØG AF EN BYDELSMOR

Hvor og hvornår foregår det?

BYDELSMØDRENE på Bispebjerg taler forskellige sprog og tilbyder mødre besøg i hjemmet. Bydelsmødrene kan blandt andet rådgive om kontakten til det kommunale system, muligheden for at få hjælp til fx at skrive et brev til det offentlige, daginstitutioner, børneopdragelse, netværk og aktiviteter for mødre.

Se mere om bydelsmødrene HER

Kontakt 
Koordinator for bydelsmødrene HER eller på telefon 3832 1063/4049 8551

Print