ALLE BEBOERE

VELKOMSTBESØG TIL NYE fsb-BEBOERE

Hvor og hvornår foregår det?
Alle nye beboere i fsbs afdelinger på Bispebjerg får tilbudt et besøg af Beboerguiden. Hvis du ikke har lyst til at få besøg, kan du i stedet aftale at møde beboerguiden i Beboerprojektets lokaler på Møllerlodden 15.

Beboerguiden kan fortælle hvordan du passer på din lejlighed, så du undgår fx skimmelsvamp og andre skader. Hun kender også husreglerne i din afdeling og ved hvad der foregår i bydelen.

I samarbejde med Integrationshuset Kringlebakken, kan Beboerguiden evt. tilbyde tolk ved besøgene. Se mere under Beboerguide. Her kan du også se hvem der er Beboerguide i din afdeling.

BEBOERCAFÉ

Hvor og hvornår?
Beboerguiden inviterer til kaffe med rådgivning og hygge to gange om ugen:

  • Seniorcafé hver onsdag kl.13.30-15.30 i Mødestedet på Frederikssundsvej 111. Der er kaffe og te på kanden. Mest for seniorborgere!
  • Beboercafé hver tirsdag eftermiddag kl.14-16 i Bestyrelseslokalet i Præstelængen 1. Der er kaffe og te på kanden, og beboerguiden svarer på spørgsmål og hygger om beboerne. Alle er velkomne!

Derudover byder beboerguiden på rådgivning i Kantorparken i forbindelse med ejendomskontorets åbningstid hver mandag kl.8.30-9.30 og den 2. torsdag hver måned kl.17-18. 

Du kan også kontakte din lokale Beboerguide for at høre nærmere.

 

Print